En

ماهوتــــه

را در تلگرام دنبال کنید. ...

جزئیات

اوکـــراین

...

جزئیات

دبـــــــی

...

جزئیات
ویزای انواع ویزای عمان
زمان تحویل یک الی دو هفته مدت اعتبار یک الی سه ماه قیمت تماس بگیرید مدارک

2018-08-27

07:15:13

 

 

ویزای عمان

گر قصد دارید سفری متفاوت را تجربه کنید و سرزمینی زیبا را مشاهده نمایید، تنها با ویزای عمان به این کشور سفر کنید. عمان پادشاه زیبایی و شگفتی هایی دارد که همه را به حیرت وا می دارد. عمان دارای چهار استان به نام های مسقط، مسندم، طفار و بریمی است که هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارد و هر بیننده ای را مبهوت می سازد . روابط این کشور عربی با ایران خوب و سازنده است و اینک سرمایه گذاران زیادی برای تجارت به این کشور می روند . بزرگترین هتل بین المللی عمان با نام فارسی گلستان نام گذاری شده است که بیانگر علاقه این کشور به ایران است . یکی از جاذبه های گردشگری عمان، قلعه ها ، دژها و مساجدی است که قدمت آنها به شش قرن می رسد. و دارای ارزش تاریخی و باستانی است . این کشور کوچک اقتصادی مبتنی بر نفت دارد و برای رونق اقتصادی خود از ماهیگیری و گردشگری نیز بهره می برد .

 

شهروندان ایرانی که قصد سفر به عمان را دارند باید باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور کنند. برای این کار کافی است تا شخص مسافر، وکیل یا نماینده (آژانس های مسافرتی) مسافر می‌توانند جهت اخذ ویزای عمان با در دست داشتن مدارک اقدام به اخذ ویزای این کشور نمایند. لازم به ذکر است که جهت دریافت ویزای توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست، ولی برای ویزا‌های تجاری و کاری قوانین متفاوت است.

 

مدارک لازم برای درخواست ویزا

1. اسکن صفحه اول پاسپورت (پاسپورت مسافر باید حداقل شش ماه اعتبار از زمان ورود داشته باشد)

2. اسکن صفحه اول شناسنامه

3. دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید

4. چک ضمانت بازگشت

5. درخواست آژانس یا شرکت بر روی سربرگ با مهر و امضاء

6. رزرو هتل و بلیط هواپیما

 

انواع ویزای عمان

1. ویزا عادی ۱۰ روزه

2. ویزا فوری ۱۰ روزه

3. ویزا عادی یک ماهه

4. ویزا فوری یک ماهه

 

نکته:

1. اعتبار ورود کلیه ویزاها سه ماه و یکبار ورود است.

2. خروج تنها از ایران و از مرز هوایی صورت می‌گیرد.

3. درخواست ویزای عمان باید شامل نام و نام خانوادگی مسافران و تاریخ ورود و خروج به عمان باشد.

 

* توجه داشته باشید که ویزای عادی عمان در 7 تا 10 روز کاری و ویزای فوری در 4 تا 5 روز کاری صادر می شود. *

 

انواع ویزای کاری و تجاری:

 

ویزای کارمندی:

1. برای ویزای کارمندی در کشور عمان مدارک زیر الزامی است:

2. اسکن رنگی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

3. یک قطعه عکس رنگی جدید

4. مبلغ 18,000,000 تومان

5. مدت اعتبار دو سال خواهد بود. (اقامت 2 ساله است)

6. مدت زمان برای اخذ ویزا 30 روز کاری خواهد بود

 

برای ثبت شرکت:

1. رای ثبت شرکت در عمان مدارک زیر ضرورت دارد :

2. اسکن رنگی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

3. یک قطعه عکس رنگی جدید

4. مبلغ 19,000,000 تومان

5. مدت اعتبار دو سال خواهد بود (اقامت 2 ساله است)

6. مدت زمان برای اخذ ویزا 30 روز کاری خواهد بود

 

آدرس سفارت عمان در تهران:

تهران، خیابان آفریقا، کوچه تندیس، پلاک12

تلفن: 22056831-021

ساعات کاری سفارت از 8 صبح الی 14:30 در روزهای شنبه تا چهارشنبه می باشد.


*
*
*
تعویض عکس
*
close button