En

ماهوتــــه

را در تلگرام دنبال کنید. ...

جزئیات

اوکـــراین

...

جزئیات

دبـــــــی

...

جزئیات

صدور ویزای کشورهای جهان -

اخذ ویزای تایلند در کمترین زمان

نحوه درخواست/مدارک لازم/آدرس سفارت تایلند

ویزای توریستی
زمان تحویل یک الی سه هفته مدت اعتبار یک الی دو ماه قیمت 35 یورو مدارک

ویزای تایلند

 

روادید یا ویزا برای تمامی کسانی که قصد سفر به تایلند را دارند باید قبل از سفر تهیه گردد و توسط مسافر یا آژانس های مسافرتی (ماهوته) از سفارت تایلند درخواست شود. ویزای توریستی تایلند نیازی به مصاحبه ندارد و مسافران تنها با ارائه مدارک خود به این سفارت در تهران، می‌توانند ویزای توریستی تهیه کنند.

اعتبار ویزای توریستی سه ماه بعد از صدون ویزا می باشد. لازم به ذکر است که با دریافت ویزا می توانید 30 یا 60 روز در تایلند اقامت داشته باشید.

 

 

مدارک و شرایط لازم جهت دریافت ویزای توریستی:

 

1. آژانس های مسافرتی تنها می توانند برای گردشگرانی که برای گردش و تفریح به تایلند سفر می کنند درخواست ویزا نمایند.

2. مسافر محترم در زمان درخواست ویزا باید شخصا در شهر تهران حضور داشته باشد.

3. تمامی هزینه های پرداخت‌شده برای دریافت ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نخواهد بود.

4. اتباع خارجی مقیم ایران تنها در صورتی می توانند از سفارت تایلند در ایران درخواست ویزا کنند که حداقل مجوز اقامت در ایران آن ها 7 ماه اعتبار داشته باشد.

 

مدارک:

1.  اصل و کپی بليط با مهر آژانس

2. کپی شناسنامه، کارت ملی و گذرنامه هریک در یک برگه ی A۴

3. یک قطعه عکس جديد 3*4 رنگی، تمام رخ، بدون عينک

4. فرم تکمیل شده ی درخواست ویزا که باید به زبان انگلیسی

5. امضا و اثر انگشت متقاضی

6. اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از 7 ماه باشد

7. فرم تائیدیه آژانس مسافرتی در صورتی که از طریق آژانس اقدام کرده باشید هم لازم است

8. رزرو قطعی هتل (ارائه ووچر هتل)

9. پرداخت هزینه درخواست به مبلغ 35 یورو

 

گذرنامه:

1. قبل از اقدام گذرنامه را نگاه کنید و در صورت برخورد با نوشته ای مشکوک حتما از مسئولانه سفارتخانه درخواست کمک نمایید.

2. گذرنامه حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

3. گذرنامه باید هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

4. گذرنامه باید دارای حداقل یک برگه ی خالی باشد.

5. گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.

6. اگر تایلندی نمی دانید و در گذرنامه ی خود نوشته ای به این خط مشاهده نمودید از مسئولین سفارتخانه کمک بخواهید.

7. اگر تاریخ تولد شما یا صدور/انقضاء گذرنامه در گذرنامه 29 فوریه (اسفند ماه) ذکر شده، باید چک شود که سال کبیسه بوده یا خیر 

 

هزینه ویزای تایلند:

ویزای توریستی یک بار ورود: ۳۵ یورو

ویزای تجاری یک بار ورود: ۶۰ یورو

ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله: ۱۴۰ یورو

ویزای گذری: ۲۵ یورو

 

سفارت تایلند در تهران:

تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳-021

آدرس: بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳

شماره فکس: ۷۷۵۳۲۰۲۲-021

ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

 

 

جهت اطلاعات بیشتر با ماهوته تماس بگیرید.

*
*
*
تعویض عکس
*
close button