En

ماهوتــــه

را در تلگرام دنبال کنید. ...

جزئیات

اوکـــراین

...

جزئیات

دبـــــــی

...

جزئیات

صدور ویزای کشورهای جهان -

ویزا ویزای چین

ویزای ویزای عادی چین
زمان تحویل 20 روز کاری مدت اعتبار یک ماه قیمت 100 دلار مدارک

ویزای عادی کشور چین به چهار نوع تقسیم می‌شود؛


الف) ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت در کشور چین

ب) ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، تجارت، سخنرانی، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

ج) ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.

د) ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.

ه) ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.

 

:: اعتبار

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛ برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. البته در صورتی‌ اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.

 

در صورتی‌که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزا خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد. در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل ازپایان مدت اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.

 

مدارک مورد نیاز

اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالی

تکمیل فرم درخواست ویزا

دوقطعه عکس رنگی؛ این عکس باید جدید، از روبرو، در اندازه ۳۳*۴۸ میلی‌متر و بدون پوشش سرباشد. (یکی از عکس‌ها باید به فرم الصاق شده و عکس دیگر را همراه گذرنامه تحویل شود.)

درخواست برای ویزای خانواده: اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده.

درخواست برای ویزا سفر شخصی: اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

درخواست ویزا برای سفر گروه: اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

ویزای توريستي يكبار ورود
زمان تحویل 20 روز کاری مدت اعتبار یک ماه قیمت 100 دلار مدارک

ویزای روزنامه نگاری (J-1، J-2 ):


1- J ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.

J -2 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.

ز)‌ ویزای ترانزیت (G ) برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر می‌شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.

ح) اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.

ط) ویزای توریستی ( L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.

 

:: اعتبار

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛ برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. البته در صورتی‌ اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.

 

در صورتی‌که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزا خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد. در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل ازپایان مدت اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.

 

مدارک مورد نیاز

اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالی

تکمیل فرم درخواست ویزا

دوقطعه عکس رنگی؛ این عکس باید جدید، از روبرو، در اندازه ۳۳*۴۸ میلی‌متر و بدون پوشش سرباشد. (یکی از عکس‌ها باید به فرم الصاق شده و عکس دیگر را همراه گذرنامه تحویل شود.)

درخواست برای ویزای خانواده: اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده.

درخواست برای ویزا سفر شخصی: اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

درخواست ویزا برای سفر گروه: اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

*
*
*
تعویض عکس
*
close button