En

ماهوتــــه

را در تلگرام دنبال کنید. ...

جزئیات

اوکـــراین

...

جزئیات

دبـــــــی

...

جزئیات

صدور ویزای کشورهای جهان -

چگونه ویزای هلند بگیریم؟

نحوه دریافت - قیمت - آدرس سفارت هلند

ویزای انواع ویزای هلند
زمان تحویل 20 روز مدت اعتبار 90 روز قیمت 60 یورو مدارک

دریافت ویزای کشور هلند

هلند، کشوری در شمال غرب قاره سبز که دومین بندر بزرگ و مجهز دنیا را داراست. هلند بزرگترین کشور در زمینه پروش گل می باشد و یکی از سرسبز ترین کشور های دنیا نام دارد و از این رو حتی توریست های زیادی به این کشور سفر می کنند. شرکت در جشنواره گل و گیاه در شهر آمستردام تجربه ی بی نظیر از سفر به هلند می باشد که علاقه مندان خاص خودش را دارد و در سفر به هلند حتماً عاشق این جشنواره خواهید شد. 

اما برای سفر به هلند شما نیازمند ویزا می باشید و از آنجایی که هلند در منطقه شینگن (شنگن) قرار دارد شما با دریافت ویزای شینگن می توانید حداکثر 90 روز در هلند یا هر کشور منطقه شینگن اقامت داشته باشید. این ویزا در اصل همان ویزای توریستی برای مسافران به حساب می آید.

 

انواع ویزا برای کشور هلند:

1. ویزای کوتاه مدت (ویزای توریستی)

2. ویزای ورود مجدد به هلند

3. ویزای تجاری

4. ویزای ملاقات خانواده و اقوام

5. ویزای ترانزیت

6. ویزای بلند مدت

 

با ویزای کوتاه مدت توریستی حداکثر می توانید 90 روز در یک دوره 180 روزه در هلند اقامت داشته باشید.

ویزای ترانزیت محدود به مکان های ترانزیتی و فرودگاه های حوزه شینگن می باشد و دارنده ویزا حق ورود به داخل کشور را ندارد و فقط می تواند در فرودگاه باشد.

ویزای ورود مجدد به هلند صرفاً برای افرادی است که قصد عبور از هلند به منظور سفر به کشور های دیگر را دارند و حق اقامت در هلند را ندارند.

ویزای بلند مدت بیشتر برای تحصیل و کار در هلند استفاده می شود.

 

 

چگونه ویزای توریستی هلند بگیریم؟

برای دریافت ویزای توریستی هلند ابتدا باید فرم درخواست ویزا را از سایت سفارت هلند در تهران دریافت کنید و پس از درج اطلاعات اقدام به درخواست از طریق سفارت کنید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هلند:

1. فرم درخواست ویزا

2. اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزا و همچنین کپی از صفحات

3. شناسنامه 

4. دو قطعه عکس جدید با پس زمینه سفید

5. کپی بلیط رفت و برگشت و یا رزرو قطعی رفت و برگشت بلیط هواپیما

6. واچر هتل 

7. مشخصات کامل درخواست کننده شامل وضعیت تاهل، گواهی ازدواج یا طلاق یا مرگ همسر و شناسنامه فرزندان

8. گواهی تمکن مالی و پرینت گردش حساب سه ماه گذشته (ترجمه شده به انگلیسی)

9. بیمه مسافرتی با اعتبار 30 هزار دلار

نکته:

برای تمامی مشاغل باید مدارک کاری به سفارت ارائه شود.

کارمندان: قرارداد، فیش حقوقی، اجازه خروج از طرف کارفرما

مشاغل آزاد: کپی از جواز کسب، گزارش مالیاتی، گردش حساب 6 ماه اخیر

بازنشستگان: فیش حقوقی 6 ماه گذشته، وضعیت تاهل، نامه ای جهت هدف سفر و برنامه کامل سفر

دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل 

 

مراحل دریافت ویزای توریستی (کوتاه مدت):

1. پر کردن فرم درخواست ویزا که می توانید از سایت سفارت و یا از لینک زیر دریافت کنید.

دریافت فرم درخواست

2. درخواست وقت سفارت از طریق ایمیل که باید نام کامل، شماره پاسپورت، ملیت، جنسیت، تاریخ تولد، تاریخ انقضای پاسپورت، تاریخ خروج، شماره تلفن و ایمیل درج شود.

3. مراجعه حضوری برای مصاحبه و ارائه مدارک که در بالا به آن پرداخته شد.

 

هزینه و زمان صدور ویزا:

صدور ویزای عادی شینگن برای بزرگسالان 60 یورو و برای کودکان 35 یورو می باشد و حدود 20 روز زمان می برد تا مدارک و شرایط شما از طریق سفارت بررسی شود و قابل ذکر است که مدارک شما در این مدت نزد سفارت باقی می ماند.

نکته: مبلغ پرداختی شما به سفارت بابت بررسی درخواست ویزا، مدارک و شرایط شما است و در صورت قبول نشدن شرایط شما وجه پرداختی مستردد نخواهد شد.

 

آدرس و تلفن سفارت هلند در تهران:

تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، پلاک 60

تلفن: 23660000-021

وبسایت: www.netherlandsandyou.nl

روز و ساعات کاری سفارت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 تا 16 و پنجشنبه 7:30 تا 13:30 

 

*
*
*
تعویض عکس
*
close button