En

ماهوتــــه

را در تلگرام دنبال کنید. ...

جزئیات

اوکـــراین

...

جزئیات

دبـــــــی

...

جزئیات

صدور ویزای کشورهای جهان -

ویزای اکراین

ویزای توریستی کشور اکراین

ویزای توریستی
زمان تحویل مدت اعتبار قیمت مدارک

صدور روادید برای سفر به اوکراین

 

تشریفات صدور روادید برای سفر به اوکراین و گذر ترانزیتی از خاک این کشور توسط موارد زیر تعیین و تنظیم می شود:

 

 

 

1. قانون اساسی اوکراین "در خصوص عنوان حقوقی بیگانگان و افراد فاقد تابعیت" مورخه 22 سپتامبر 2011؛

 

2. موازین صدور روادید برای سفر به اوکراین و گذر ترانزیتی از خاک این کشور، تعیین شده بر اساس تصویب نامه ی شماره 567 کابینه ی وزیران اوکراین مورخه 1 ژوئن 2011؛

 

3. دستورالعمل در مورد تشریفات صدور روادید برای افراد خارجی و اشخاص فاقد تابعیت برای سفر به اوکراین و گذر ترانزیتی از خاک این کشور، تصویب شده بر اساس حکم شماره 196 وزارت امور خارجه اوکراین مورخه 26 ژوئیه 2011.

 

 

 

انواع ویزا/روادید:

 

1. روادید های ترانزیتی( تیپ В با مدت اقامت مجاز 5 روزه)؛

 

2. روادیدهای کوتاه مدت( تیپ С، مدت زمان اقامت مجاز حداکثر 90 در طی 180 روز از تاریخ اولین ورود)؛

 

3. روادیدهای بلند مدت( تیپ Д، که برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثبت مدارکی صادر می شود که اجازه اقامت یا سکونت در اوکراین برای مدت زمان بیش از 90 روز را می دهد).

 

 

 

صدور روادید برای بیگانگان و افراد فاقد تابعیت با توجه به مدت زمان در نظر گرفته شده  برای اقامت ایشان و در صورت موجود بودن مدارک لازمه انجام می پذیرد.

 

در صورت اخذ تصمیم مبنی بر اجتناب از صدور روادید برای افراد بیگانه و اشخاص فاقد تابعیت، دلایل اجتناب از صدور روادید به صورت کتبی به اطلاع داده خواهد شد.

 

افراد بیگانه و اشخاص فاقد تابعیتی، که درخواست صدور روادیدشان رد شده است، از حق اعتراض به تصمیم صادره برخوردارند و می توانند ضمن همراه داشتن برگه استینافی که ادله خود را در آن قید کرده اند با مراجعه به رئیس نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی ای که درخواست صدور روادیدشان را بررسی می کرد، تقاضای بررسی مجدد درخواست شان مبنی بر صدور روادید نمایند. برگه استیناف باید طی دو ماه از تاریخ وصول جوابیه رد درخواست به افراد بیگانه یا اشخاص فاقد تابعیت ارائه شود.

 

 

 

دلایل صادر شدن ویزا:

 

به منظور صدور روادید،  افراد بیگانه یا اشخاص فاقد تابعیت باید شخصا یا از طریق وکیل( نماینده قانونی) مدارک ذیل را ارائه نمایند:

 

 

 

1. فرم درخواست روادید پر شده و به امضا رسیده به شکل صحیح؛

 

2. گذرنامه قابل اعتبار؛

 

3. دو قطعه عکس 3.5 در 4.5؛

 

4. مدرکی دال بر پرداخت تعرفه کنسولی، در صورتی که در قانون اساسی اوکراین و معاهدات بین المللی اوکراین طور دیگری لحاظ نشده باشد؛

 

در صورت بررسی درخواست صدور روادید برای افراد نابالغ: مدرکی دال بر موافقت یکی از والدین یا نماینده قانونی وی، و همچنین سایر مدارک لازم برای سفر تنهای افراد نابالغ به خارج کشور یا سفر ایشان به همراه یکی از والدین یا نماینده قانونی؛

 

5. بیمه نامه درمانی معتبر به شرط امکان صدور آن در خاک کشوری که درخواست مربوطه در آن ارائه می شود؛

 

6. مدرکی که نشان دهنده هدف فرد خارجی یا شخص فاقد تابعیت از سفر و اقامت در اکراین باشد، مخصوصا:

 

 

 

برای روادید تیپ В( روادید ترانزیتی):

 

 

 

_مدرکی که ماهیت ترانزیتی سفر را مشخص نماید( روادید کشور ثالث( در صورت نیاز)، بلیط و مانند آن)؛

 

_مدرکی که ماهیت ترانزیتی حمل و نقل محموله و جابجایی مسافران از طریق زمینی( خودرو) را مشخص نماید؛

 

_مجوز انجام حمل و نقل بین المللی صادره از ارگان ذیصلاح کشور محل اقامت.

 

 

 

برای روادید تیپ С( روادید کوتاه مدت):

 

 

 

_دعوت نامه رسمی شخص پذیرنده، صادره از سوی نهاد کشوری یا یکی از شعبات اداره دولتی مهاجرت؛

 

_دعوت نامه صادره از سوی وزارتخانه، سایر نهاد های مرکزی اجرایی دولتی، اداره جات دولتی، شرکت های دولتی و سازمان های دولتی؛

 

_قرارداد نامه ی حمل و نقل محمولات و جابجایی مسافران  از طریق زمینی و همچنین مجوز انجام حمل و نقل بین المللی؛

 

_گواهی اوکراینی خارجی یا درخواست نامه شخصی وی، که نتایج مصاحبه با دایره کنسولی اوکراین و مدارک یا گواهی هایی دال بر داشتن ریشه  و نسب اوکراینی فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت ضمیمه ی آن خواهد شد. همسر فرد اوکراینی خارجی و فرزندان شان در صورت انجام سفر مشترک و اقامت در اوکراین ملزم به ارائه مدرکی دال بر داشتن نسبت خانوادگی و خویشاوندی هستند؛

 

_مدرکی که ماهیت توریستی سفر را طبق قانون اساسی اوکراین "در خصوص توریسم" به اثبات رساند؛

 

_دعوت نامه ازسوی اداره بهداشت و درمان اوکراین؛

 

_مدرکی دال بر این که فرد متقاضی حداقل 50 هزار دلار آمریکا در اقتصاد اوکراین سرمایه گزاری خارجی کرده است؛

 

_تاییدیه صادره از سوی کمیسیون امور کمک های بشر دوستانه ی کابینه ی وزیران اوکراین مبنی بر ورود فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت به اوکراین به منظور انجام کمک های بشر دوستانه یا امور خیریه؛

 

_دعوت نامه سازمان دینی مذهبی، ضمن موافقت  نهاد دولتی ای، که ثبت رسمی سازمان دینی مذکور را انجام داده است، برای اقامت کوتاه مدت با هدف انجام اعتقادات مذهبی، اجرای مناسک دینی یا سایر امور شرعی؛

 

_تقاضانامه ی رئیس موسسات اطلاع رسانی جمعی خارجی(خبرگزاری ها) در خصوص صدور روادید برای گزارشگران یا نمایندگان موسسات اطلاع رسانی جمعی، که با هدف انجام وظایف اداری خود برای مدت کوتاهی به اوکراین سفر می نمایند؛

 

_تقاضانامه ی نهاد های اجرایی دولتی کشور های خارجی یا سازمان های بین المللی.

 

اتباع کشور های استرالیا، جمهوری آلبانی، جمهوری گواتمالا، مالزی، مکزیک، نیوزلند، جمهوری پاناما، جمهوری سنگاپور و جمهوری ترکیه به منظور دریافت روادید کوتاه مدت اوکراین نیازی به ارائه ی دعوت نامه به نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی اوکراین ندارند.

 

 

 

برای روادید تیپ Д( روادید بلند مدت):

 

 

 

_کپی به تایید رسمی رسیده ی اجازه کار فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت، صادره از سوی اداره دولتی کار یا به نیابت از آن، صادره از سوی اداره کار جمهوری خودمختار کریمه، اداره های کار استانی یا اداره کار شهر های کی یف و سواستوپول؛

 

_کپی رای صادره در خصوص اعطای اجازه مهاجرت، صادره از سوی نهاد کشوری یا شعبات اداره دولتی مهاجرت؛

 

_اجازه نامه ی صادره از سوی وزارت امور خارجه اوکراین در خصوص صدور روادید برای اعضای خانواده فردی که از عنوان پناهنده به اوکراین برخوردار است؛

 

_اصل دعوت نامه تحصیلی  و همچنین از تاریخ 15 نوامبر الی 15 آگوست_ تقاضانامه ی وزارت آموزش و علوم، ورزش و جوانان در خصوص انجام همکاری لازم در صدور روادید؛

 

_دعوت نامه ی نهاد های دولتی، شرکت ها و سازمان هایی که دریافت کننده برنامه مساعدت فنی بین المللی هستند؛

 

_دعوت نامه سازمان دینی مذهبی، ضمن موافقت  نهاد دولتی ای، که ثبت رسمی سازمان دینی مذکور را انجام داده است، برای اقامت بلند مدت با هدف انجام اعتقادات مذهبی، اجرای مناسک دینی یا سایر امور شرعی؛

 

_دعوت نامه شعبه، زیر مجموعه، نمایندگی یا سایر مراکز تشکیلاتی سازمان های مدنی( غیر دولتی) کشور های خارجی به ثبت رسمی و قانونی رسیده در اوکراین؛

 

_دعوت نامه نمایندگی های موسسات اقتصادی به ثبت قانونی و رسمی رسیده در اوکراین  و مورد تایید وزارت توسعه اقتصادی و تجارت اوکراین؛

 

_دعوت نامه شعبات یا نمایندگی های بانک های خارجی به ثبت قانونی رسیده در اوکراین؛

 

_تقاضانامه موسسات اطلاع رسانی جمعی( خبر گزاری ها) خارجی، ضمن هماهنگی با کمیته دولتی رادیو و تلویزیون اوکراین؛

 

_مدرک صادره از سوی ارگان سازماندهی کننده و برگزار کننده ی مرحله نهایی جام ملت های اروپا_ 2012 در اوکراین مطابق قانون اوکراین "در خصوص سازماندهی و برگزاری مرحله نهایی جام ملت های اروپا_ 2012 در اوکراین"، که هدف از سفر به اوکراین را مشخص نماید؛

 

_درخواست نامه نهاد های دولتی اجرایی یا سازمان های بین المللی در خصوص صدور روادید برای کارمندان نمایندگی های دیپلماتیک و دوایر کنسولی، سازمان های بین المللی . نمایندگی های شان، که به منظور اقامت بلند مدت با هدف انجام وظایف اداری سازمانی به اوکراین سفر می نمایند و هم چنین برای اعضای خانواده های شان؛

 

_تقاضانامه نهاد دولتی مسئول اجرای برنامه های فرهنگی، آموزشی، علمی و داوطلبانه، که برای شرکت در آنها فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت به اوکراین سفر می نماید یا تقاضانامه سازمان های داوطلب به ثبت رسمی رسیده در اوکراین؛

 

_مدرکی دال بر در ازدواج به سر بردن با یک شهروند اوکراینی( در صورتی که ازدواج شهروند اوکراینی با فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت در خارج از مرز های اوکراین صورت  گرفته باشد، صحت این ازدواج بر اساس قانون اساسی اوکراین "در خصوص حقوق فردی بین المللی" بررسی می شود)؛

 

_مدرکی که نسبت خانوادگی با فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیتی که از گواهی اقامت دائم یا موقت اوکراین برخوردار است را به اثبات برساند( مدارک صادره از سوی نهاد های ذیصلاح خارجی، در صورتی که در قانون اساسی اوکراین و معاهدات بین المللی اوکراین به طور دیگری لحاظ نشده باشد، باید به تایید رسمی و محضری رسیده و همراه با ترجمه رسمی شده آنها به زبان اوکراینی تحویل داده شوند. در صورت نبود امکان ترجه به زبان اوکراینی، ترجمه انگلیسی مدارک مذکور نیز پذیرفته می شود)، کپی گواهی اقامت دائم یا موقت در اوکراین و مدرکی بر اساس نمونه تعیین شده که دال بر استطاعت مالی فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت به منظور تامین و نگهداری از افراد خانواده خود در اوکراین باشد؛

 

_سایر مدارک، در صورتی که در معاهدات بین المللی اوکراین لحاظ شده باشد.

 

 

 

در صورت نیاز، متصدی نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی می تواند فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت را، که درخواست صدور روادید دارد، برای انجام مصاحبه ی اضافی فرا بخواند و  تقاضای مدارک جانبی دیگری را نماید که هدف فرد متقاضی از سفر به اوکراین را تصریح می دارند.

 

 

 

مدت زمان صدور:

 

نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی اوکراین طی 15 روز تقویمی از تاریخ دریافت درخواست صدور روادید، فرم درخواست روادید و مدارک لازم به منظور صدور روادید، تصمیم لازمه در مورد صدور روادید را اتخاذ می نماید.

 

در صورت ضرورت بررسی بیش تر مدارک تعیین شده، مدت زمان بررسی درخواست صدور روادید می تواند تا 30 روز تقویمی به طول بیانجامد.

 

صدور فوری روادید( تا 15 روز تقویمی) در صورت تمایل فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت و در صورت امکان، در مدت زمانی که ازسوی نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی تعیین می شود، انجام پذیر است.

 

 

 

اعتبار ویزای صادره:

 

تاریخ اعتبار روادید ها بر حسب تیپ شان:

 

 

 

В( روادید ترانزیتی)_ مدت زمان تعیین شده در مدارک که دلیلی برای صدور روادید است، اما حداکثر تا یک سال؛

 

С( روادید کوتاه مدت)_ شش ماه یا مدت زمان تعیین شده در مدارک که دلیلی برای صدور روادید است، اما حداکثر تا پنج سال؛

 

Д( روادید بلند مدت)_ 45 روز.

 

روادید های چند باره( مولتی) با تاریخ اعتبار بیش از یک سالدر شرایطی صادر می شوند که در طی دو سال اخیر، فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت از روادید چند باره ی یکساله استفاده کرده باشد و همچنین مقررات اوکراین را نقض نکرده باشد و ضمنا دلیلی برای صدور چنین روادیدی موجود باشد.

 

 

 

تعرفه کنسولی

 

 

 

در صورتی که در معاهدات بین المللی اوکراین به گونه دیگری لحاظ نشده باشد، در ازای صدور روادید از سوی نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی اوکراین، بر اساس تعرفه کنسولی موجود، هزینه کنسولی دریافت می شود:

 

 

 

 روادید یکباره_ 85 دلار آمریکا؛

 

روادید دو باره_ 130 دلار آمریکا؛

 

روادید چند باره_200 دلار امریکا.

 

تعرفه های کنسولی که  برای صدور روادید دریافت می شوند بر اساس اصل توافق دوجانبه تعیین می شوند( ارجاع به جدول "اصل توافق دو جانبه" در ضمیمه).

 

 

 

در ازای صدور روادید فوری خارج از ساعت کاری، هزینه کنسولی دو برابر خواهد بود.

 

 

 

در صورتی که یک کشور خارجی در ازای صدور روادید برای اتباع اوکراینی، تعرفه کنسولی بیش تری نسبت به آن چه که در بند های جدول آمده است دریافت نماید، نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی اوکراین در مورد صدور روادید برای اتباع کشور مزبور بر اساس اصل مقابله به مثل هزینه ی کنسولی دریافت خواهد کرد.

 

 

 

صدور ویزا بدون پرداخت هزینه کنسولی در موارد زیر انجام می شود:

 

 

 

برای کودکان تا شش ساله؛

 

برای اوکراینی های خارجی در صورت ارائه گواهی اوکراینی خارجی، همسران اوکراینی های خارجی و فرزندان شان در صورت سفر و اقامت جمعی در خاک اوکراین ؛

 

برای اشخاصی که به قصد انجام وظایف اداری سازمانی خود به اوکراین سفر می نمایند و از گذرنامه دیپلماتیک یا سازمانی استفاده می نمایند؛

 

برای کارکنان نمایندگی های دیپلماتیک و دوایر کنسولی مستقر در اوکراین و هم چنین برای اعضای خانواده شان؛

 

برای کارکنان نهاد های بین المللی و نمایندگی های شان در اوکراین و همچنین برای اعضای خانواده شان؛

 

برای کارکنان نمایندگی های کشورها در نهاد های بین المللی که در اوکراین دفاتر نمایندگی دارند و مطابق اسناد مربوطه این نهاد ها و موافقت نامه های مربوطه بین المللی از گذرنامه دیپلماتیک یا سازمانی استفاده می نمایند و همچنین برای اعضای خانواده شان؛

 

برای سران و اعضای هیات های رسمی کشورهای خارجی و همراهان شان که به دعوت رئیس جمهور اوکراین، پارلمان اوکراین، کابینه وزرای اوکراین و وزارت امور خارجه اوکراین به این کشور سفر می نمایند؛

 

برای افرادی که وظایف کنسول افتخاری اوکراین را انجام می دهند؛

 

برای افرادی که با هدف انجام کمک های بشر دوستانه و امور خیریه وارد اوکراین می شوند، در صورتی که از تاییدیه لازمه کمیسیون امور کمک های بشردوستانه کابینه وزیران اوکراین برخوردار باشند؛

 

 برای افرادی که به منظور شرکت در اجرای طرح های مساعدت فنی بین المللی ثبت شده به صورت رسمی و قانونی، بنا به دعوت نهاد های دولتی، شرکت ها یا سازمان هایی که دریافت کننده چنین طرح هایی هستند به اوکراین سفر می نمایند؛

 

 برای کارکنان سازمان های امداد رسانی که با هدف امحاء اثرات حوادث غیر مترقبه بنا به دعوت وزارت حوادث غیر مترقبه اوکراین به این کشور سفر می نمایند؛

 

 برای اعضای خانواده افرادی که از عنوان پناهندگی به اوکراین برخوردارند؛

 

 برای نمایندگان نظامی که به دلایل کاری بنا به دعوت وزارت مربوطه اوکراین یا دیگر نهاد های مرکزی اجرایی دولتی به اوکراین سفر می نمایند؛

 

 

 

برگردان: محمدجواد ملک زاده

*
*
*
تعویض عکس
*
close button